post@tourwegian.no

E-post adresse

+47 95 96 07 50

Telefon

Løftvegen 118, 2642 KVAM

Adresse

Man-Fre 10:00 til 20:00

Åpningstider

Firmatur

Uforglemmelige opplevelser

Uforglemmelige opplevelser

Trivsel på tur for dine ansatte

En av nøklene til suksess er fornøyde, samt motiverte ansatte og kunder/relasjoner. Tourwegian skreddersyr den perfekte firmaturen for deg, dine ansatte og kunder/relasjoner basert på deres ønsker. Gjennom våre store nettverk i inn- og utland tar vi rollen som planlegger og tilrettelegger – for at du og dine skal nyte og oppleve. Noen ønsker en firmatur planlagt i detalj, andre ønsker friere program på destinasjon. Vi fokuserer på en god dialog fra tidlig i planleggingsfasen for turen slik at ønskene fra deg, dine ansatte og kunder/relasjoner blir ivaretatt på en best mulig måte. Noen ønsker kanskje også et tillegg i programmet  – Ikke noe problem, Tourwegian organiserer noe for enhver smak.

— Høydepunkter

Aktiviteter

Ut fra dine ønsker legger vi opp til minneverdige opplevelser for deg og dine ansatte. Vi kan også bistå med rådgivning og anbefalinger hvis du ikke helt vet hva du er på utkikk etter. Vi ordner det meste.

  • Storbyshopping
  • Bespisning på fantastiske restauranter
  • Vinsmaking
  • Teater eller musikal
  • Fotballtur

Tourwegian organiserer din tur

Kontakt oss

Kontakt oss i dag med dine ønsker, og du kan begynne å forberede dine ansatte og kunder/relasjoner på å pakke kofferten og nyte oppholdet til fulle.

 

Har du noen spørsmål om våre reiser?