post@tourwegian.no

E-post adresse

+47 95 96 07 50

Telefon

Løftvegen 118, 2642 KVAM

Adresse

Man-Fre 10:00 til 20:00

Åpningstider

Om oss

Tourwegian

Tourwegian AS har røtter i Norge med forgreninger til England. Vårt samarbeidsselskap, ESTEC, er lokalisert i London, og er dermed vår høyre hånd i fotballens fødeland. Våre eiere har reist verden rundt i flere tiår, og har et nettverk som strekker seg fra Melbourne i sør til Longyearbyen i nord. Spesielt Engelsk fotball ligger vårt hjerte nær, og for en av oss har lidenskapen ført til at han nå bor fast i England. Våre eiere som også fungerer som reiseledere/guider for de av dere som måtte ønske det har hundrevis fotballkamper under beltet, og har besøkt de største stadionanleggene over hele fotball Europa. Uansett hvilket lag dere ønsker å se, hvilken by og stadion dere vil besøke er Tourwegian en stødig partner som vil lose dere trygt inn på de beste setene fotballen kan by på.

Tourwegian er medlemmer av reisegarantifondet noe som sikrer at aktuelt lovverk om reisegaranti blir overholdt. Du kan derfor føle deg trygg når du reiser med oss.

Tourwegian FC er vårt eget gåfotball-lag som består av eiere og samarbeidspartnere. Vi deltar på turneringer både i Norge og internasjonalt. Les mer om gåfotball her:

Uforglemmelige reiseopplevelser

Tourwegian skaper trivsel på tur. Vi strekker oss langt for at du og ditt reisefølge fra første stund kan slappe av og nyte det eventyret som vi legger opp til når du bestiller tur gjennom oss.

En gruppe mennesker som tar bilde av seg selv med en engelsk buss i bakgrunn

Vanlig stilte spørsmål

Selger dere også flybiletter?

Vår intensjon er at kunden selv velger og booker fly, men vi bistår gjerne i prosessen med bestilling. Vi tar oss av all transport på destinasjon.

Selger dere standardbilletter til fotballkamper?

Nei, vi selger kun billetter på Club Level og VIP.

Organiserer dere kun gruppeturer?

Nei, vi organiserer både gruppeturer og firmaturer for grupper på minimum 6 reisende og oppover.

Organiserer dere kun firmaturer?

Nei, vi organiserer også gruppeturer for grupper på minimum 6 reisende og oppover.

Er du klar for å oppleve England?