post@tourwegian.no

E-post adresse

+47 95 96 07 50

Telefon

Løftvegen 118, 2642 KVAM

Adresse

Man-Fre 10:00 til 20:00

Åpningstider

Gruppeturer

For venner, grupper, lag og foreninger

Minner for livet

Opplev England

Dersom du og dine ansatte ønsker en firmatur, gruppetur eller rett og slett en vennetur med det lille ekstra er Tourwegian det perfekte valget. Tourwegian strekker seg langt for å gi deg og ditt reisefølge gode opplevelser på tur. Vi kan for eksempel organisere historiske omvisninger, besøk på ekte engelske bryggerier, konsert/musikal eller en helaften på en av byens restauranter, for å nevne noe. Tourwegian i samarbeid med vårt store og unike nettverk gir dere opplevelser akkurat etter deres ønske og smak.

En gruppe mennesker som tar bilde av seg selv med en engelsk buss i bakgrunn

— Aktiviteter

Fotballtur til England

Våre samarbeidspartnere i England har lang erfaring og et unikt nettverk som spenner over hele balløya. Vi arrangerer fotballturer til de store byene og stadionene i London, Liverpool og Manchester. Vi arrangerer også turer til Newcastle, Leeds, og Brighton, eller hvorfor ikke en kombinasjon av flere byer og stadioner på samme tur? Vi skreddersyr deres tur fra avreise til hjemkomst for å sette den berømte prikken over i`en på en tur som skal være til glede og motivasjon for de som reiser med Tourwegian.

  • Billetter
  • Transport
  • Overnatting
  • Bespisning
  • Før-kampen opplevelser

Kombinere

Andre opplevelser

Fotballkamp i England er mye mer enn bare 90 minutter med fotball, og mulighetene for opplevelser som kan kombineres med fotball er utallige. Hvorfor velge det ene eller det andre, når man kan velge begge deler? Vi organiserer gjerne både fotballtur, besøk på engelsk bryggeri og muligheter for å se en fantastisk musikal i en og samme tur. Vi imøtekommer dine ønsker etter beste evne.

 

— Vi organiserer så det blir

Trivsel på tur

Fotballkamp i England er noe alle burde oppleve, og Tourwegian har opplegg for enhver smak. Vi tar dere til de rette pubene før kamp som garanterer den beste stemmingen. Ønsker dere en full VIP opplevelse med middag, vinpakker og de beste setene på stadion er vi de rette å spørre. Kanskje ønsker dere omvisning på stadion? Snakke med en av klubbens legender? Tourwegian tilbyr alltid det lille ekstra.

I samarbeid med vårt store og unike nettverk organiserer vi hotell, kampbilletter, puber, restauranter og reise til og fra flyplass sømløst i førsteklasses transport – alt for at dere kan lene dere tilbake å suge inn den Engelske kulturen.

Har du noen spørsmål om våre turer?