post@tourwegian.no

E-post adresse

+47 95 96 07 50

Telefon

Løftvegen 118, 2642 KVAM

Adresse

Man-Fre 10:00 til 20:00

Åpningstider

Gåfotball

Fysisk aktivitet for god helse

Fotball for alle

Spillet du elsker spilles på en ny måte

Gåfotball (Walking Football) er et unikt ballspill opprettet av John Croot i 2011. Det ligner på mange måter vanlig fotball, og dette er det som gjør det til en fantastisk sport. Når du spiller gåfotball vil alle fotballferdigheter du har lært fra tidligere komme tilbake. 

Gåfotball er en variasjon av vanlig fotball, hvor man ikke har lov til å løpe, takle eller ha ballen over hoftehøyde. Dette for at man skal unngå å få skader og at alle skal kunne spille fotball. Gåfotball forbedrer spillernes helse, i tillegg til å skape en unik sosial mulighet for voksne aldersgrupper. Gåfotball er så utrolig mye mer enn det å score mål og vinne kamper. Gåfotball gir deg garderobekulturen tilbake, den gir deg muligheten til å være endel av et lag, selv om du er over 50 år og har problemer med dårlige knær. 

— Tourwegian satser på

Gåfotball

Tourwegian satser stort på gåfotball og vi gleder oss til å ta med norske lag til turneringer i utlandet. Vi har allerede en eksklusiv avtale med The London Walking Football Cup som skal arrangere sin første turnering våren 2022.

Tourwegian vil selge pakker med flyplasstransport ved ankomst destinasjonen, hotell, deltakelse i turneringer og festen på kvelden. Vi ønsker å gå de ekstra milene for at våre kunder skal få en opplevelse de sent vil glemme. Ønsker du at vi booker restauranter eller annet så bidrar vi med vår ekspertise. Er kunden fornøyd, så er vi fornøyd.

Gåfotball er spillet du elsker, men som spilles på en ny måte. Trykk på knappene under for å lese mer om konsepter innen gåfotball – og ikke minst vår egen klubb Tourwegian FC.

Har du spørsmål om våre aktiviteter?