post@tourwegian.no

E-post adresse

+47 95 96 07 50

Telefon

Løftvegen 118, 2642 KVAM

Adresse

Man-Fre 10:00 til 20:00

Åpningstider

Fotballtur til England

Engelsk kultur

For bedrifter, lag, venner og grupper

Unike fotball-opplevelser

Dersom du og dine ansatte ønsker en firmatur, gruppetur eller rett og slett en vennetur med det lille ekstra er Tourwegian det perfekte valget. Våre samarbeidspartnere i England har lang erfaring og et unikt nettverk som spenner over hele balløya. Vi arrangerer turer til de store byene og stadionene i London, Liverpool og Manchester. Vi arrangerer også turer til Newcastle, Leeds, og Brighton, eller hvorfor ikke en kombinasjon av flere byer og stadioner på samme tur? Vi skreddersyr deres tur fra avreise til hjemkomst for å sette den berømte prikken over i`en på en tur som skal være til glede og motivasjon for de som reiser med Tourwegian.

Tourwegian arrangerer fotballturer og firmaturer til London

— Fotball og andre aktiviteter

Kombiner aktiviteter

Fotballkamp i England er mye mer enn bare 90 minutter med fotball, og mulighetene for opplevelser som kan kombineres med fotball er utallige. Tourwegian i samarbeid med vårt store og unike nettverk gir dere opplevelser akkurat etter deres ønske og smak. Hotell, kampbilletter, puber, restauranter og reise til og fra flyplass organiseres sømløst i førsteklasses transport – alt for at dere kan lene dere tilbake å suge inn den Engelske kulturen.

  • Storbyshopping
  • Besøk på engelsk bryggeri
  • Konserter
  • Teater eller musikal
  • Omvisninger
  • Helaften på en av byens beste restauranter

Minneverdige

Opplevelser

Du sent vil glemme

Fotballkamp i England er noe alle burde oppleve, og Tourwegian har opplegg for enhver smak. Vi tar dere til de rette pubene før kamp som garanterer den beste stemmingen. Ønsker dere en full VIP opplevelse med middag, vinpakker og de beste setene på stadion er vi de rette å spørre. Kanskje ønsker dere omvisning på stadion? Snakke med en av klubbens legender? Tourwegian tilbyr alltid det lille ekstra.

Har du spørsmål om våre turer?