post@tourwegian.no

E-post adresse

+47 95 96 07 50

Telefon

Løftvegen 118, 2642 KVAM

Adresse

Man-Fre 10:00 til 20:00

Åpningstider

Tourwegian FC

Tourwegian FC

Tourwegian FC er vårt eget gåfotball-lag, et lag som kommer til å delta på 2-3 turneringer i året. Laget vil bestå av oss eierne og spillere som vi inviterer til å bli med oss på turneringer. Vi håper å inspirere flere til å begynne med gåfotball, så at de får kjenne på gleden av å spille fotball på en litt annen måte, som passer spillere i alle aldre.

Vi kommer til å livestreame alle kamper vi spiller på plattformen Streamify slik at flere får opp øynene for gåfotball. Dere kan følge Tourwegian FC på alle plattformene til Tourwegian. 

Har du spørsmål om våre turer?

Vi arrangerer både firmaturer og gruppeturer til England. Hvis du har spørsmål eller vil vite mer om våre reisetilbud så er du velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende prat.

Vanlig stilte spørsmål

Må man velge enten fotball eller musikal?

Nei – vi setter sammen turer basert på dine ønsker. Det vil si at vi kan organisere både fotball og musikal om du ønsker det. Du trenger dermed ikke velge enten eller. Har du andre preferanser på hva du ønsker å oppleve, så ordner vi det.

Hva med transport?

Det trenger du ikke tenke på. Når du bestiller tur gjennom oss så planlegger vi alt slik at du skal slippe det. Det eneste du og ditt reisefølge trenger å gjøre er å møte opp.

Hvilken valuta brukes i England?

I England er det britiske pund som benyttes.