post@tourwegian.no

E-post adresse

+47 95 96 07 50

Telefon

Løftvegen 118, 2642 KVAM

Adresse

Man-Fre 10:00 til 20:00

Åpningstider

Kjente severdigheter

London byr på mange forskjellige severdigheter det er verdt å besøke. Big Ben er et landemerke de aller fleste kjenner til. Big Ben er et stort klokketårn, og ligger på nordenden av Westminister slott. En annen kjent severdighet er The London Eye, som er et av verdens høyeste pariserhjul med sine 135 meter. Herifra ser du hele London i fugleperspektiv. Slottet i England, Buckingham Palace, bopelen til den sittende monarken i England er også verdt å få med seg. Særlig fremheves vaktskiftet utenfor slottet. På sommers tid utfører Dronningens garde et imponerende show klokken 11.30 hver eneste dag. På vinters tid foregår dette annenhver dag.

Andre kjente severdigheter som det kan være verdt å merke seg er The Science Museum, Covent Garden, The Royal Albert Hall, Madame Tussauds London, og Primrose Hill. London byr også på et fantastisk parkliv, og vi anbefaler en gåtur gjennom Hyde Park for eksempel.