post@tourwegian.no

E-post adresse

+47 95 96 07 50

Telefon

Løftvegen 118, 2642 KVAM

Adresse

Man-Fre 10:00 til 20:00

Åpningstider

Shopping i storby

Det er mange årsaker til at man ønsker å oppleve London, for visst er det en plass som byr på mange muligheter. Shopping er og blir en favoritt for mange, og London er uten tvil et skikkelig smørøye når det kommer til shoppingmuligheter. Visste du for eksempel at i Regent Street finner du Hamleys en leketøysbutikk som ruver hele 7 etasjer med leker. Hamleys gjør voksne til barn igjen. Om du lar du deg drømme avgårde av filmer som Harry Potter, Ringenes Herre, eventyr og magi, så er Hamleys definitivt verdt et besøk.

I samme gate finner man også kjente merkevarer slik som Apple, Breitling, Hugo Boss, Burberry og Calvin Klein. Det finnes over 30.000 butikker i en av Europas største shoppingmekkaer, så London vil by på noe for enhver smak.